روانشناسان ، مشاوران و متخصصین مرکز

مرکز جامع خدمات روانشناسی ، مشاوره و سبک زندگی ایرانیان با افتخار حضور بهترین روانشناسان و مشاوران کشور ، از استان های مختلف  ، خدمات متنوع روانشناسی و مشاوره ای را  به ایرانیان و فارسی زبانان ساکن سراسر جهان ارایه می کند. نخستین جلسه مشاوره روانشناسی برای دانشجویان دانشگاه ایرانیان رایگان و سایر جلسات با ۵۰درصد تخفیف است.

هموطنان و همزبانان گرامی می توانند از میان روانشناسان و مشاورین این مرکز ، مشاور خود را انتخاب کرده و از طریق سامانه تعیین نوبت اینترنتی ، در کمتر از یک دقیقه ،  وقت مشاوره خود را با ایشان مشخص نموده و پس از نهایی کردن نوبت مشاوره ، در زمان مورد درخواست و انتخاب شده ، از طریق سامانه ارتباط همزمان صوتی و تصویری این مرکز ، با روانشناس / مشاور خویش بصورت اینترنتی دیدار و گفتگو داشته باشد.

فقط کافی است که روی نام مشاور خود کلیک کنید و از طریق کلیک روی لینک اختصاصی ایشان مشاوره خود را در زمان پیش بینی و تعیین شده مشخص فرموده و  پس از پرداخت از طریق درگاه بانکی زمان مورد نظر شما تأیید نهایی شده و پیامک و رایانامه ای برای شما ارسال می شود.

روی تصویر یا نام متخصص مورد نظرتان کلیک کنید و بصورت اینترنتی وقت بگیرید.

دکتر سعید ملیحی الذاکرینی

متخصص روانشناسی سلامت